De goedkoopste?

Om maar met de deur in huis te vallen: wij zijn zeker niet de goedkoopste en dat willen we ook niet zijn. Kwaliteit moet worden beloond, en in ons geval komt daar ook snelheid bij. Het goede nieuws? We zijn ook bij lange na niet de duurste.
Bent u op zoek naar iemand die een tekst van 1000 woorden voor vijf cent per woord wil schrijven? Dan moet u op Google “zeer goedkope tekstschrijver” invullen. Er is vast wel een scholier of student te vinden en er zullen vast weinig vouten in de aangeleverde tekst staan.

Een inschatting?

De meeste goede tekstschrijvers rekenen tussen de 50 en 125 euro per uur. Tja, dat zegt niet zo heel veel, want hoe snel of hoe langzaam schrijven ze? Iets handiger is om het tarief per woord of per pagina te berekenen. Dan kom je uit op 0,25-0.75 cent per woord.

Meestal werken wij op basis van een projectprijs. Wanneer moet het geleverd worden? Is er sprake van een beëdigde vertaling of gaat het om een productbeschrijving van een wasmachine? Wilt u een artikel over de pedagogische ontwikkelingen in het basisonderwijs vanaf 1959? Is het eenmalig? Aan de hand van deze informatie ontvangt u een offerte, met levertijd. U ziet, het is erg moeilijk in te schatten.

De kleine lettertjes

De kleine lettertjes, maar dan in een leesbaar lettertype. U mailt ons uw opdracht en vraagt naar de prijs en levertijd. Als wij nog iets willen weten, dan vragen wij dit. Anders krijgt u van ons een eenvoudige offerte, met duidelijke prijzen en afspraken. Als we “vol” zitten, dan krijgt u dit ook netjes te horen en zullen wij u doorverwijzen naar onze partners.

Voor de duidelijkheid, onze minimale orderprijs is 75 euro.